Sunday, May 29, 2011

Gypsies

Gypsies

Zullen Groenen dat gevraagd duidelijke standpunt reizigers als vier sites in Brighton Hove aan haar uitspraak zijn zonder toestemming bewoond.

Het verzoek komt van de leider van de conservatieve oppositie Brighton in Hove gemeenteraad Geoffrey Theobald.

Theobald Ministry Zeis dat het was op naar meer duidelijkheid Fundamentos van de Groenen na spoedvergadering afgelopen vrijdag (20 mei) om you een group bepalen van t Woollard inflamer van’t veld weghalen.

Of Fractie van de groenen gestemd meerderheid aan overweldigende reizigers van de Web Page van het eerbetoon, het projectbestand voor deze Raad van het graafschap Sussex, Brighton in Hove.

Theobald Ministry Zeis dat groene raadsleden zijn besluit ondanks een dag van beginsel van beweging en het Chamber of the common door of leider van de partij is MP Caroline Lucas groene voor Brighton Pavilion.

Of ontwerp-resolutie voor reiziger kampen worden getolereerd permanent plaatsen niet beschikbaar waren als oproepen.

He met Theobald Ministry Zeis dat guarantees ingenomen duidelijke ommezwaai door groene raadsleden in toegevoegd: “Ik denk dat een beetje duidelijkheid in samenhang van de groene partij on deze kwestie moeten.”

“Ik ben blij dat het kamp verplaatsen uit het veld Woollard, maar zal book meer illegale kampen in MDI in Brighton Park, Stanley Deason leisure centre is wild Park leven.”

“Bewoners zal willen Wet wat uw standpunt over deze is kampen zal worden getolereerd sites.”

“Ik ben zeer bezorgd recent gemengde dat die worden verzonden door of groene administratie Brighton Hove aan slechts worden zal naar of station of naar meer, reizigers.”

Guarantees voegde eraan finger: “Als u hebben you houden een dringende vergadering altijd een kamp van illegale reizigers in stad die veel tijd in vergaderingen besteedt”.

Filed under: Latest News


No comments:

Post a Comment